Toekomstige activiteiten

Mosselfeest 15/10

Op 15 oktober zullen wij opnieuw ons jaarlijkse mosselfeest houden. Alle muzikanten, kennissen en sympathisanten zijn zeker welkom! Naar goede gewoonten zullen hier ook foto’s getoond worden van alle voorbije activiteiten, die hopelijk talrijker zullen zijn dan in 2020 en 2021!

Breugelfeesten 29/10

Op zaterdag 29 oktober zal onze harmonie vanaf 16u00 in Oosthoven te vinden zijn in het ontmoetingscentrum “De Djoelen”. Daar worden jaarlijks breugelfeesten georganiseerd, en dit jaar krijgt onze harmonie de eer om het daar muzikaal te gaan opvrolijken!

Wapenstilstand 11/11

Op 11 november zal u onze harmonie opnieuw kunnen aantreffen in verschillende café’s in Gierle. Op die dag wordt namelijk Wapenstilstand herdacht, en na een bijeenkomst in de kerk en op de verschillende begraafplaatsen, zullen we door het dorp trekken om uw dag muzikaal op te fleuren.

Jaarconcert 3-4/12

Op 3 en 4 december hopen wij u dan eindelijk opnieuw te mogen verwelkomen op ons jaarconcert! Na deze twee keer te hebben moeten overslaan, hebben onze muzikanten er zeker en vast dubbel zo veel zin in. Een weekend om nooit te vergeten dus, safe the date!

Kerstconcert 16/12

Omdat onze muzikanten zo lang niet hebben kunnen laten horen wat ze allemaal in hun mars hebben, hebben we besloten om u dit jaar iets extra’s te geven. Op 16 december zullen wij een kerstconcert houden in samenwerking met het Ceciliakoor! Meer details volgen later nog.

%d bloggers liken dit: