Toekomstige activiteiten

17 mei: herdenking WO II

Normaal gesproken zou onze harmonie deze herdenking weer muzikaal opfleuren, maar door de genomen maatregel tegen het corona-virus is besloten dit niet te laten doorgaan. Eventueel zal er wel een kleinere herdenking plaatsvinden, indien toegestaan. Meer informatie volgt.

30 mei: een podium vol nieuw muzikaal talent

Naar goede gewoonte geven we onze jonge muzikantjes opnieuw een podium om al hun talent te laten zien. Dit jaar zal dit doorgaan in de refter van de nieuwe lagere school, op 30 mei.

29 augustus: Rond de kiosk

Zoals gewoonlijk openen wij het nieuwe muziekjaar na twee maanden vakantie met een aantal optredens aan de schuur van Gierle. Ambiance verzekerd op 29 augustus!

10 oktober: mosselfeesten

Alle muzikanten en vrijwilligers voor onze vereniging zijn ook dit jaar weer welkom in ons repetitielokaal om mosselen of ribbekes à volonté te komen eten op 10 oktober!

25 oktober: evaluatieconcert VLAMO

Dit jaar zijn wij uitgenodigd door de Kemp’ner Musikanten om deel te nemen aan een evaluatieconcert in het O.C. van Kasterlee. Een dikke maand voor het concert wordt dit een mooie gelegenheid om al een eerste keer te laten horen waar wij ons het hele jaar al mee hebben beziggehouden!

11 november: herdenking wapenstilstand WO I

Naar goede gewoonte zullen wij op 11 november de misviering opluisteren en door het dorp trekken om de wapenstilstand van de Eerste Wereldoorlog te herdenken.

5 en 6 december: 51° muziekconcert

Het hoogtepunt van ons muziekjaar valt in 2020 op 5 en 6 december. Zeker een datum dus om vrij te houden, laat Sinterklaas je niet tegen houden!