Toekomstige activiteiten

Herdenking WO2 14/05

Op zondag 14 mei zal opnieuw een herdenking worden gehouden ter ere van alle soldaten en slachtoffers van WO II. Dit evenement zal plaatsvinden aan de schuur van Gierle en muzikaal opgeluisterd worden door onze harmonie.

Een podium vol muzikaal talent 27/05

Op 27/05 organiseert onze jeugdharmonie opnieuw een podium vol muzikaal talent in samenwerking met SAMWD Herentals. Zowel jong als oud krijgt hier een podium aangeboden om hun muzikaal talent te laten zien en podiumervaring op te doen. Dit evenement zal opnieuw plaatsvinden in de refter van GBS Gierle. Gratis toegang!

Rond de Kiosk 26/08

Op zaterdag 26/08 zal onze harmonie opnieuw het begin van het muzikale jaar inluiden met Rond de Kiosk aan de schuur van Gierle. Het belooft weer een spetterende avond te worden, dus houd deze datum alvast vrij!

Tentoonstelling ter ere van het 125-jarige bestaan 9-10 en 16-17 september

Onze harmonie blaast in 2023 125 kaarsjes uit. Ter ere hiervan zal een tentoonstelling over de afgelopen 125 jaar gehouden worden in de Schuur van Gierle.

Jaarconcert 2-3 december

Het eerste weekend van december houdt onze harmonie naar goede gewoonte zijn jaarlijkse muziekavond. Trouwe aanhangers weten dat ze dit weekend moeten vrijhouden vermits het weer een spetterend weekend belooft te worden!

%d bloggers liken dit: