Toekomstige activiteiten

Voorzichtige vooruitblik

Langzaamaan proberen ook wij het vroegere leven weer op te pikken. Onderstaande evenementen hopen wij te laten doorgaan, maar dit is uiteraard allemaal onder voorbehoud. Hopelijk kunnen wij u weer zien op één van deze activiteiten!

Zaterdag 16 oktober: mosselfeesten

Op zaterdag 16 oktober hopen wij weer onze jaarlijkse mosselfeesten te kunnen laten doorgaan! Kom genieten van heerlijke mosselen of ribbetjes! Inschrijvingen komen later nog.

Zondag 24 oktober: evaluatieconcert

Nu onze repetities weer gestart zijn, kunnen we natuurlijk ook beginnen uitkijken naar enkele concerten. Wij hopen op zondag 24 oktober een evaluatieconcert te kunnen spelen georganiseerd door de Kemp’ner Musikanten in samenwerking met Vlamo! Meer informatie volgt later.

Donderdag 11 november

Naar jaarlijkse gewoonten (in normale tijden) zullen wij ook de vieringen op 11 november naar aanleiding van Wapenstilstand begeleiden. Achteraf volgt natuurlijk ook weer een kroegentocht, misschien komen wij u wel tegen in één van onze café’s!

Zaterdag 4 & zondag 5 december

Het was de eerste keer, maar in 2020 hebben wij helaas ons jaarconcert moeten afzeggen… Wij hebben er goede moed in dat wij u in 2021 wél weer kunnen verwelkomen op ons jaarconcert! In welke vorm dit gaat zijn, kunnen we nu natuurlijk nog niet voorspellen, maar houd de datum alvast vrij! Na een jaar overgeslagen te moeten hebben, zal dit natuurlijk een spetterend concert worden!