Toekomstige activiteiten

22 maart: opluisteren van de broodviering

Op 22 maart zal onze jeugdharmonie opnieuw in de kerk te vinden zijn om de broodviering van onze eerste communicantjes muzikaal te begeleiden.

26 april: dubbelconcert met de harmonie van Achterbos

Op 26 april zal onze harmonie de krachten bundelen met harmonie Sint-Apollonia van Mol-Achterbos (waar ook Barthel dirigent is) om een spetterend dubbelconcert te geven in onze eigenste parochiezaal. Save the date!

Meer info over dit uniek evenement vindt u hier.

17 mei: herdenking WO II

Opnieuw zullen we het einde van de Tweede Wereldoorlog vieren, dit jaar op 17 mei. Samen met de oudstrijders maken we er weer een mooie herdenking van.

30 mei: een podium vol nieuw muzikaal talent

Naar goede gewoonte geven we onze jonge muzikantjes opnieuw een podium om al hun talent te laten zien. Dit jaar zal dit doorgaan in de refter van de nieuwe lagere school, op 30 mei.

29 augustus: Rond de kiosk

Zoals gewoonlijk openen wij het nieuwe muziekjaar na twee maanden vakantie met een aantal optredens aan de schuur van Gierle. Ambiance verzekerd op 29 augustus!

10 oktober: mosselfeesten

Alle muzikanten en vrijwilligers voor onze vereniging zijn ook dit jaar weer welkom in ons repetitielokaal om mosselen of ribbekes à volonté te komen eten op 10 oktober!

25 oktober: evaluatieconcert VLAMO

Dit jaar zijn wij uitgenodigd door de Kemp’ner Musikanten om deel te nemen aan een evaluatieconcert in het O.C. van Kasterlee. Een dikke maand voor het concert wordt dit een mooie gelegenheid om al een eerste keer te laten horen waar wij ons het hele jaar al mee hebben beziggehouden!

11 november: herdenking wapenstilstand WO I

Naar goede gewoonte zullen wij op 11 november de misviering opluisteren en door het dorp trekken om de wapenstilstand van de Eerste Wereldoorlog te herdenken.

5 en 6 december: 51° muziekconcert

Het hoogtepunt van ons muziekjaar valt in 2020 op 5 en 6 december. Zeker een datum dus om vrij te houden, laat Sinterklaas je niet tegen houden!